Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Teren de vanzare in Brasov, Zona Vest - Vandut

Sos. Cristianului, Braşov, Centru
Actualizat: 1-07-2019
CONDIȚII DE Vânzare
  • Suprafață teren: 146.220 m²

Teren de vanzare situat in partea de vest a municipiului Brasov, la jonctiunea soselelor de iesire catre Rasnov (Sos. Cristianului) si Sibiu (Calea Fagarasului).

Terenul este amplasat la 4 km distanta de centrul municipiului Brașov, respectiv la doar 400 de metri de centrul comercial Auchan-Eliana Mall. Terenul are in imediata vecinatate magazinele Hornbach și Arabesque, urmand sa se invecineze cu viitorul parc logistic VGP.

Terenul este poziționat strategic în principala zonă industrială noua din zona Brasov, aflata in continua dezvoltare (industrial, comercial și producție), beneficiind de o buna infrastructură auto. Beneficiaza de deschidere la două străzi: 210 metri la Strada Bucegi și 140 metri la Strada Curmaturii.

Terenul are o formă aproape dreptunghiulară, cu un raport lungime-lățime de 4:1, respectiv urmatoarele dimensiuni ale laturilor: S = 680 metri; E = 80 de metri; SE = 140 metri; N = 800 de metri; V = 210 de metri.

Vecinătatile terenului: N - teren liber (viitorul parc logistic VGP); E - Strada Curmaturii; S - terenuri și construcții; V - Strada Bucegi.

Accesibilitatea auto este excelentă, terenul fiind amplasat la intersectie de sosele majore si 1,7 km distanta de centura Brasov, respectiv la distanță de mers pe jos de mijloacele publice de transport in comun (autobuze).

Terenul are o suprafata totala de 146.220 m2 este disponibil la vanzare la pretul de 90 Euro/m2 + TVA (13.159.800 Euro + TVA).

Contact

Cosmin Dinu
  • Informaţii de bază
  • Adresă
  • sau  
  •   Căutare avansată